BIAS

Når jeg som forfatter vælger at skrive positivt om gaming og esport, er det fordi jeg tror på at organiseret gaming og esport i sunde rammer, kan udvikle og forvandle mennesker. Derfor er jeg også bevidst om at jeg fremhæver de mange positive aspekter ved gaming og esport. Min hensigt er at fremelske tilliden til gaming og esport og føre bevis for, alt det gode vi mennesker kan med gaming og esport. Jeg er fuldt bevist om at det er dét jeg gør.

Jeg er bevidst om at der er situationer, hvor for meget gaming og esport kan være ødelæggende for børn og unges liv, hvis disse overlades til sig selv, uden organisation eller sunde rammer og gode voksne til at støtte og hjælpe. Jeg er også bevidst om at nogle spil appellerer til at spillerne bruger en masse penge i spillene, f.eks. FIFA. Der er også en masse mennesker på YouTube og Twitch og andre steder, der taler for betting, kasino, skin-betting og andet – hvilket jeg er bevidst om er skadeligt for mennesker og i høj grad faktorer der skal kontrol med og som ikke bør være i nærheden af børn og unge.

Det er centralt at børn og unge gamer og dyrker esport i organiserede, sunde rammer, med gode voksne til stede. På den måde, kan vi hjælpe børn og unge til en bedre forståelse af risikofaktorerne og skabe et sundt og engageret miljø om gaming og esport i Danmark.

Når jeg vælger at fremhæve de mange positive faktorer, handler det om at jeg tror på, at når vi angriber gaming og esport på den organiserede og sunde måde, vil vi klæde gamere så godt på som overhovedet muligt, til at opnå et sundt og balanceret forhold til gaming og esport – og samtidig indfri det potentiale gaming og esport har i vores samfund.

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL