Gamerne kommer

Først praktikken. At gaming og esport kan være en vej til uddannelse og job, har ovenstående beretning om ”Peter”, anskueliggjort. Nu gør vi det mere virkelighedsnært.

Det Blå Danmark rekrutterer gamere, fordi gamere kan noget særligt.

Det Blå Danmark er en paraplyorganisation som dækker over alle jobs og uddannelser i de maritime fag: shipping, skibsfart, maritim teknologi og offshore.

Anne Bay Riisager, der er kampagneleder i Danske Rederier har ansvaret for de nye kreative rekrutteringsmodeller. Det Blå Danmark skriver blandt andet: ”…er du gamer? Så er et job og en uddannelse i Det Blå Danmark lige noget for dig. Det er det, fordi DU besidder en række kompetencer som er rigtig vigtige når vi uddanner til det maritime erhverv. Vi ved at DU har en masse evner på baggrund af det du har lært igennem gaming: DU har en evne til at kunne multitaske. DU tænker strategisk. DU er god til at kunne flytte opmærksomhed uden at miste fokus. DU har en god reaktionsevne. DU er god til at træffe beslutninger. DU kan samarbejde. DU er dygtig til at koordinere og bevare overblikket. I Det Blå Danmark tilbyder vi uddannelse og karriere, hvor du kan gøre brug af de færdigheder du har lært via gaming.

Lad os gå lidt mere teoretisk og videns baseret til værks nu. Hvordan kan det være gamere kan noget særligt?

Forsvaret rekrutterer gamere fordi gamere kan noget særligt.

… ”Gamere har nogle særlige kompetencer til at skabe og bevare overblik under pres, hurtigere reaktionsevne end almindelige unge, hurtig beslutningsevne, gode samarbejdsevner, rumlig orientering, og de har forstærkede visualiseringsevner. – Og det er alt sammen evner, som vi kan bruge” – siger Anders Bech, major og sektionschef hos Forsvarets Personalestyrelse, til Ritzau i denne artikel:  https://krigeren.dk/forsvaret-vil-rekruttere-gamere/ hvor forsvaret beskriver hvorfor de særligt ønsker sig gamere til uddannelser og job som: flyveleder og radaroperatør.

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL