Esportstilbudene i fritidsklubber og på ungdomsskoler er meget varieret. Virkelig mange klubber og ungdomsskoler har tilbud gaming og esport i mange år. Nogle har vanvittige flotte og veludstyrede lokaler. Andre mere beskedne.

Ungehuset Vesterbro Ungdomsgaard beskriver deres esportstilbud således: ”E-sport er yderst velegnet til udvikling af en række kompetencer som kan benyttes i medlemmernes fremtid bla. øvelse af kommunikation på ordentligvis i en tilspidset situation, samarbejde i et team herunder kompromis og medbestemmelse, håndtering af nederlag og ikke mindst at kunne betjene en pc.

På grund af ovenstående har Ungehuset Vesterbro Ungdomsgård valgt at prioritere denne form for sport. Ungehuset har udstyret sig selv med 42 pc’er og 3 playstations, hvor af 21 af pc’erne og 1 playstion er i dette lokale til fri benyttelse. De resterende spil elektronik er i et mere professionelt træningslokale og bliver benyttet til esports trænings lektioner, hvilket du også kan tilmelde dig her på hjemmesiden. I gamer lokalet kan man som medlem komme efter en lang dag og øve sig på sin store interesse alene eller med medlemskammerater.”

Næstved Ungdomsskole har linjen: ”GameTech” – et stort esportslokale og underviser i CSGO, Fortnite, League of Legends samt laver en del events for deres medlemmer.

Hillerød Ungdomsskole beskriver deres tilbud således: ”På Hillerød Ungdomsskole har vi flere E-sportshold. E-sport er ikke “kun” computerspil. Det er taktik, teamwork og strategi. Det er også en professionel sportsgren, hvor præmiesummerne ved de største internationale turneringer er i millionklassen. De to spil vi vil koncentrere os om i første gang er Counter Strike & League of Legends. Vil du være med på et hold, der træner flere gange om ugen, så tilmeld dig her. Holdene vil være på 6 – 8 personer. Vi vil aftale flere spilletider med hvert hold.

At dyrke E-sport på professionelt niveau kræver også fysisk træning og sund kost – ellers kan man ikke holde til at sidde spille længe ad gangen, være skarp i hovedet og have hurtig reaktionsevne. Vi stiller ikke kun high-end spillefaciliteter til rådighed for E-sportsudøverne – du har også gode muligheder for fysisk træning og sund ernæring.”

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL