Jeg finder det relevant at gaming og esport finder vej til de danske arbejdspladser som organiseret esport. Typisk – som en metode til at tiltrække og fastholde medarbejdere, som ikke nødvendigvis synes at Berlin Marathon eller badminton er det sjoveste.

Tillad mig at bringe dette udsnit af en artikel, der handler om Codan og deres tanker om esport:

”Med dannelsen af Codan eSport er en større medarbejderskare blevet aktiveret i Codans interne foreningsliv, hvilket skaber værdi på mange planer. Mere viden om arbejdsgange i andre afdelinger, nye bekendtskaber, større respekt og bedre kollegaskab.

34­årige Jean Schmücker er ikke i tvivl: Der er mange fordele ved, at han og 15 andre medarbejdere i Codan­koncernen er medlemmer af Codan eSport og herigennem deltager i youSee eSportligaen, som bl.a. Dansk Firmaidrætsforbund står bag.

Codan har en fremragende foreningskultur, og via Codan Sport, Motion og Event kan vi være aktive inden for stort set alle idrætsgrene. Vi reklamerer for det nyeste skud på stammen, nemlig eSport, på de interne kanaler, og responsen er god. Flere kommer til, og det er muligt at følge vores Counter­Strike­kampe direkte” – siger Jean Schmücker, der frivilligt agerer leder.[1]

Hvert år er deltager en masse hold i de to primære esportsturneringer der findes for virksomheder: Firma CS og YouSee eSportligaen. Der er masser af arbejdspladser der er ved at få øjnene op for at esport kan noget der samler mennesker.

[1] Kilde: https://www.firmaidraet.dk/nyheder/counter-strike-styrker-sammenholdet-i-codan/

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL