Højskolerne er måske lidt oversete i denne kontekst, men jeg vil alligevel fremhæve højskolen: Bosei som har esport som linjefag. Højskolen ligger naturskønt på Sjælland og råder over et stort esportslokale, svømmehal og mange andre spændende faciliteter. De beskriver deres esportstilbud således:

”Med esport på Idrætshøjskolen Bosei bliver du bedre til at kommunikere og samarbejde. Vi retter fokus mod det virkelige liv, så du gennem esport får værktøjer til livet efter højskolen og din potentielle karriere indenfor esport – enten som spiller eller bag scenen.

Esportsfagene på Bosei: Counter-Strike, League of Legends, Overwatch og esports kultur og teori.

Esport på Bosei har plads til alle – både nybegynderen og elitespilleren. Vi skaber rum til, at alle kan lære på netop deres niveau både af hinanden og af esportsunderviser Martin Eckhaus. Bosei var den første idrætshøjskole til at starte med Esport tilbage i 2016 og har løbende udviklet sin undervisning.

På højskolen er det muligt at tage DGI Esports træner grunduddannelsen, hvor Martin er instruktør. Du vil samtidig samle praktisk erfaring i løbet af semesteret”.

Esport på højskole skal bestemt tages med i betragtningen, når vi taler om organiseret esport i Danmark. Esport på højskole kan være det pusterum man har brug for, inden man tager sit næste skridt i livet.

Derudover råder ca. 6 højskoler over flotte esportslokaler som med fordel kan lånes af skoler, foreninger og andre, som har lyst til at lave esportsaktiviteter, men ikke har faciliteterne til dette.

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL