Når jeg sætter fokus på den organiserede esport i Danmark, er det fordi jeg oplever at det er her vi virkelig kan gøre en forskel for mennesker. Et samarbejde mellem en kommune, en forening, en ungdomsskole, en virksomhed – det kan noget særligt. Derfor har jeg fokus rettet mod de organisationer, hvor esporten organiseres på lige fod med anden idræt og andre skolefag og efter-skole-aktiviteter.

I Danmark har vi flere forskellige typer af organiseret esport, blandt andet: foreninger, skoler inkl. Efterskoler, ungdomsskoler, fritidsklubber, højskoler, arbejdspladser og diverse projekter.

Overordnet set er et estimat at der i Danmark 2021 findes…ca….

  • 220 foreninger med esport.
  • 180 skoler med esport.
  • 100 ungdomsklubber og ungdomsskoler med esport.
  • 20 højskoler med esport.
  • 100 virksomheder der tilbyder esport til deres ansatte.

 

 

Martin Fritzen

Martin Fritzen. Esport konsulent, forfatter og foredragsholder. Jeg formidler, hvordan organiseret esport i sunde rammer, forvandler mennesker.

Kontakt

FÅ EN GRATIS E-BOG I DAG

Lær, hvordan organiseret esport i sunde rammer, kan forvandle børn, unge, voksne og hele familier

Sådan forvandler esport mennesker

Få en gratis light version e-bog nu!

“Et fascinerende og dybt personligt indblik i esportens verden, der går bagom stereotyperne og giver et godt fundament for at forstå hvordan gaming kan danne rammer om stærke og forpligtende fælleskaber.”

Rune K. L. Nielsen, psykolog, ph.d., lektor i spilpsykologi ved IT Universitetet i København

“I met Martin at the V4 Future Sports Conference back in 2019. Back then I was the organizer of the attendees and their professional presentation and I have to say the competence of Martin is unquestionable. He knows so much about the industry of esports, that adding him to any conference or lecture regarding the business of digital sports is a huge plus. Speaks and presents well and he is also a kind and curious person. Highly recommend working with him in any matter!”

Oliver Szabella - Hungarian Esports Federation

“Martin Fritzen was our guest speaker at our summit on esport. His presentation on how Denmark deals with esport was quite fascinating and a totally new approach to us. Martin’s proactive ideas and his experience in this field are of great value.”

Georg Höfner – Sport Austria – Österreichische Bundes-Sportorganisation

“Vi har på vort esport-speciale på UCL haft fornøjelsen af at benytte Martin Fritzen som oplægsholder. Martin forstår på en engagerende og motiverende måde, at formidle sit budskab således at vore studerende er involverede og efterfølgende har gode refleksioner over de berørte problemstillinger”

Peter Balling - Lektor - Forretningsudvikling, Service & Oplevelsesøkonomi - UCL
UDVALGTE KUNDER

Kontakt

KONTAKT OPLYSNINGER

Telefon: 5193 1107
Email: martin@martinfritzen.dk

Connect.

SOCIAL